Φίρμα:
Πλάτος:
Προφίλ:
Διάμετρος:
Πλάτος
Προφίλ
Διάμετρος

Δε γνωρίζω τις
Διαστάσεις των ελαστικών μου?

Δε βρίσκω
Το ελαστικό που ψάχνω?

Τηλεφωνήστε μας! Σας τηλεφωνούμε!- Στείλτε μας email!

Καθοδηγούμενοι από το πάθος τους για τις μοτοσικλέτες, ο Jörg Diehl, ο Jürgen Swora και ο Kai Jockel ίδρυσαν το 1999 την εταιρία SW-MOTECH στην πόλη Bracht στο Hessen της Γερμανίας.Η επιτυχημένη αυτή ιστορία αρχίζει με τηνανάπτυξη και κατασκευή της πρώτης αφαιρούμενης QUICK-LOCK πλαινής βάσης μπαγκαζιέρας , και κατόπιν ακολούθησαν περαιτέρω επαναστατικά προιόντα..Σήμερα, η εταιρία είναι ένας διάσημος παραγωγός ποιοτικών αξεσουάρ μοτοσικλέτας.

 Αναγνωρισμένοι αντιπρόσωποι της SW-MOTECH την φέρνουν σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλη την υφήλιο.Η παρούσα έδρα βρίσκεται στην πόλη Rauschenberg της Γερμανίας  και καλύπτει πάνω από 7,500 τ.μ. με περισσότερους  από 80 εργαζομένους.Η SW-MOTECH περιλαμβάνει επίσης και μια θυγατρική η οποία βρίσκεται στην πόλη  Brno της Δημοκρατίας τηςΤσεχίας,με 70 επιπλέον μέλη προσωπικού.

Οι μηχανικοί, σχεδιαστές, και οι prototypers της SW-MOTECH είναι συνεχώς σε στενή συνεργασία για να ωθήσουν τα ποιοτικά standards και να βρουν νέους τρόπους για την ανάπτυξη καλύτερων προιόντων.Στην παραγωγή ειδικών προιόντων για μοτοσυκλέτες , η ακρίβεια είναι πάντα ένας σημαντικός παράγοντας. Η SW-MOTECH είναι ήδη γνωστή για την παραγωγή καλά μελετημένων προϊόντων που ταιριάζουν ακόμα και καλύτερα από πολλά OEM προιόντα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.Η πρόσφατη προσθήκη της 3D τεχνολογίας σάρωσης είναι ένα παράδειγμα για το πώς η εταιρεία αναζητά συνεχώς νέους τρόπους βελτίωσης. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να παραχθούν τμήματα με ένα υψηλότερο επίπεδο ακρίβειας και αποτελεσματικότητας , που επιτρέπει να σχεδιαστούν ειδικά προϊόντα για μοτοσυκλέτες  που ενσωματώνονται  άριστα στη γεωμετρία της κάθε μοτοσυκλέτας.

    Προσφορές Καλάθι αγορών Wishlist
    Περιοχή μελών
    * Θέλω να γίνω μέλος
    Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα μας.
    Χρήσιμες πληροφορίες